Veel gestelde vragen

Klachten
We zijn verplicht je erop te wijzen dat je een geschil kan voorleggen aan de Nederlandse geschillencommisiie: https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/algemeen/, of aan de Europese geschillencommissie via het ODR platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Verzendkosten
Wij hanteren de verzendtarieven van Post NL voor pakketten binnen Nederland tot 2 kg. (€ 3,45). Voor pakketten zwaarder dan 2 kg gebruiken we DHL (€ 5,20). Voor België en Duitsland gebruiken we ook DHL (€ 8,00) dus GEEN administratie, verpakkings en handelingskosten.

Betaalmethoden

Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

 

 

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Friesland Bank, ASN Bank, Regiobank, Van Lanschot Bankiers of Triodos Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Na het geven van je goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en jouw bestelling direct in behandeling genomen.

Onze betalingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, waardoor je privacy volledig gewaarborgd is.

________________________________________

 

Als je betaalt met Paypal incasseren we het bedrag binnen enkele seconden van jouw Paypal rekening. Als je kiest voor betaling met Paypal wordt je vanuit het betaalmethode keuzescherm doorgestuurd naar de Paypal website om jouw betaling af te ronden. Jouw bestelling wordt na goedkeuring van de gegevens direct in behandeling genomen.

Wij brengen 2,50 in rekening voor het gebruik van deze service. Bij de aankoop worden jouw persoonlijke gegevens gecontroleerd. Je persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens.

 

 

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Veilige betaling

Wanneer je de webwinkel van uitgeverij comicwatch bezoekt garanderen we je een veilige winkelervaring.

Versleutelde betaalpagina’s

 

 

Zoals de meeste betrouwbare sites, maakt uitgeverij comicwatch gebruik van de SSL technologie (Secure Socket Layer) om jouw persoonlijke informatie te beschermen wanneer het verzonden wordt via het internet.

SSL is de standaard voor betalingen via internet en wordt ondersteund door Firefox, Microsoft Internet Explorer en andere populaire browsers. uitgeverij comicwatch gebruikt SSL om gevoelige informatie te versleutelen voordat het over het internet verstuurd wordt. Dit voorkomt dat de informatie gelezen kan worden terwijl het verstuurd wordt.

Verzending
PostNL en GLS
Omdat we onze producten zo veilig mogelijk bij u, de klant, willen bezorgen, hebben we gekozen voor verzending via gerenommeerde bedrijven als PostNL en GLS.

De kosten
De kosten van verzenden in Nederland bedragen:
€ 2,95 voor zendingen met een orderbedrag tot € 25,-
Geen verzendkosten op orders van € 25,- of hoger.

De kosten van verzenden naar België en Duitsland bedragen:
€ 5,95 voor zendingen met een orderbedrag tot € 25,-
Geen verzendkosten op orders van € 25,- of hoger.

De kosten van verzenden naar alle overige landen bedragen / Transport to countries other than Netherlands, Belgium and Germany:
€ 8,95 voor zendingen met een orderbedrag tot € 50,- / € 8,95 for orders with a totall lower than € 50,-
Geen verzendkosten op orders van € 50,- of hoger. / No transport charge on orders larger than € 50,-.

Ophalen op een beurs
Wil je je bestelling ophalen tijdens een van de beurzen waar we aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk ook. Je betaalt dan geen verzendkosten. Selecteer tijdens het bestelproces de optie ‘ophalen tijdens een beurs’ en vul dan in het opmerkingenveld in op welke beurs je je boeken wilt ophalen.

Track & trace
Voor pakketten die per koerier worden verstuurd ontvangt u van ons via e-mail een track & tracecode zodat u uw pakketje kunt volgen tot het moment van afleveren.

Leveringstermijn
Gemiddelde leveringstermijn is 2 werkdagen na betaling binnen Nederland. De levertermijn van zendingen naar het buitenland kan variëren.